Unisex

Nature's Best

Bij Visign Nature zijn we ervan overtuigd dat echte schoonheid en welzijn voortkomen uit de natuur. Daarom hebben we gekozen voor de naam Nature's Best. Deze naam weerspiegelt onze toewijding om alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten te gebruiken in onze producten, afkomstig van betrouwbare en duurzame bronnen. We geloven dat natuurlijke ingrediënten niet alleen zacht zijn voor je huid en het milieu, maar ook effectief zijn in het voeden en beschermen van je huid. Door te kiezen voor natuurlijke ingrediënten, kunnen we hoogwaardige producten creëren die goed zijn voor zowel de planeet als voor jouw lichaam. De naam Nature's Best weerspiegelt ook onze overtuiging dat de natuur het vermogen heeft om te kalmeren, te helen en te inspireren. 

fragrance notes

Rose Damascena

Rose Damascena is een geurige bloem die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn heerlijke geur. Deze bloem komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en heeft een rijk, roze aroma. De geur van Rose Damascena kan worden omschreven als zoet, bloemig en licht kruidig.

Muguet

Muguet is de Franse naam voor "lelietje-van-dalen" of "meibloem". Deze plant, die vaak in het wild voorkomt, heeft een zoete en groenachtige geur die doet denken aan de lente. Het voegt een vrouwelijke bloemigheid toe aan het hart van Nature's Best.

Lemon

Omdat het een zure citrusvrucht is, zorgt citroen voor een aromatische zoetzure levendigheid aan de top van Nature's Best.

 
 
 
 
Uitverkocht

Unisex

There's no planet b

De naam "There's No Planet B" herinnert ons eraan hoe cruciaal het is om onze planeet te beschermen, en het is een boodschap die door alles wat we bij Visign Nature doen als een rode draad loopt. We streven naar duurzaamheid in elk aspect, van het gebruik van eco-materialen tot recyclebare verpakkingen. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met natuurlijke ingrediënten, vrij van agressieve chemicaliën en microplastics. Zo kun je volop genieten van de voordelen zonder zorgen over de impact op je huid en het milieu. Bij Visign Nature geloven we dat duurzaamheid en design hand in hand kunnen gaan.

fragrance notes

Sandalwood

Sandelhout komt van de Santalum-albumboom. Hoewel sandelhout een houtsoort is, heeft het geen typische houtachtige geur. Sandelhout is exotisch, zoet en warm. Het voegt veel rijkdom toe aan de basis van There's No Planet B.

Water lily

De waterlelie is een prachtige vijverplant die bloeit in de lente- en zomermaanden. De waterlelie heeft een frisse, zachte aquatische bloemengeur. Het voegt een delicate zoet-bloemige geur toe aan het hart van There's no planet B.

lime

Omdat het een zure citrusvrucht is, voegt limoen een lichte en zure frisheid toe aan de top van de There's No Planet B-lijn, waardoor een uitbarsting van energie ontstaat.

 
Uitverkocht
 
 
 

Unisex

23:55

Bij Visign Nature vinden we dat het hoog tijd is om milieuproblemen aan te pakken. Daarom hebben we ervoor gekozen om een van onze geur collecties de naam 23:55 te geven. Deze naam verwijst naar de Nederlandse uitdrukking "het is bijna middernacht", wat het benadrukt dat het nu tijd is om actie te ondernemen. We geloven dat het nu de tijd is om duurzaamheid serieus te nemen, voordat het te laat is. Door te kiezen voor Visign Nature maak je een bewuste keuze om zowel voor jezelf als voor de planeet te zorgen. 

fragrance notes

Italian Bergamot

Een citrusvrucht die groeit in de regio Calabrië in Zuid-Italië. Bergamot heeft een zoete zuurgraad met bloemige en kruidige tonen. Het voegt een bloemige frisheid toe aan de top van 23:55.

Juniper berry

Jeneverbessen komen van de jeneverbesstruik. De essentie afgeleid van jeneverbessen heeft een kruidige, houtachtige en peperachtige geur die diepte toevoegt aan het hart van 23:55.

Amber

Amber wordt gemaakt van de hars van boomstammen. Amber heeft een zoete, kruidige en exotische geur. Het voegt luxe warmte toe aan de basis van 23:55.

 
 
Visign Nature Body Lotion, 23:55 bevat geurnoten van bergamot en junipberries.